Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

събота, 22 март 2014 г.

Същност

Каква е същността на консултациите? Макар да има насочващо инфо, би било добре да дам и още разяснения. Има хора, които имат притеснения и колебания в подхода си към терапията. Наблюденията ми са, че както вие подходите, такива са и резултатите. Ако подхождате смело и  цялостно, вие жънете благотворни резултати.

Сесиите протичат в следния начин:
 - еднократните консултации са изслушване с даване на насока и отговор по належащ за вас въпрос. 
- при пакетите (от първа до десета сесия) се провеждат упражнения за прошка, за освобождаване от гняв и чувство за вина, за изграждане на хармонични взаимоотношения, за запазване на вътрешното равновесие, за усъвършенстване на собствения образ, като отново има време за събеседване и анализиране на положението.
- следващите консултации са индивидуална работа, въз основа на резултатите и проведените разговори до момента. Всеки един от вас има свои лични преживявания – единствени и неповторими и по моя преценка, с ваше съгласие работим по въпрос, за който чувствате, че имате нужда да отделим време и внимание, и на който желаете анализиране на ситуацията, решение и сте готови за това.

Подготвям клиентът да бъде независим и способен да решава сам ситуациите, в които попада. 

Консултациите ползвани с цел личностно усъвършенстване и духовна интелигентност носят положителни аспекти, позволете си да ги получите.

Още интересно за вас: 
Изтриване на стари записи от подсъзнанието


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik



Няма коментари:

Публикуване на коментар