Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

понеделник, 3 декември 2012 г.

Път и пътеки

By Калина Митева
От много четене, приказки и очакване нещо да се случи, забравяме да се радваме на живота, такъв какъвто е. Все пак живеем Сега и ежедневните и непрестанни приказки за нещо, което предстои, ни отнемат може би точно това - да се огледаме и видим красотата на днешния ден и лицата на другите хора, да чуем звуците на природата и това, което ни казват и ни питат близките!

Та
ка или иначе Вселената си знае работата и все си мисля, че и с нас и без нас нещата се случват... Можем да бъдем по-добри и към себе си, и един към друг - това е единственият начин да помогнем на света и дадем своя принос като част от цялото.

Казвам това, за да не залитате в заблуждения и да си мислите, че ако не медитирате по осем час на ден, не слушате всякакви божествени мелодии и изпадате в мантруване ежеминутно, за вас няма да се случи нещо добро. Доброто е за всички, както и всичко друго! Не правете нищо, само защото така трябва и си мислите, че би ви доближило до някого и издигнало в незнайно чии очи... Тези, които са си научили уроците, не са на Земята. Всички сме тук и се учим и всеки е на своята пътечка и етап в живота.

Единствените хубави неща, които може да направите за себе си са да спрете цигарите, алкохола, всякакви подпомагащи вещества и медикаменти, изкуствени храни и напитки, и да си преразгледате начина и на хранене, и на живот. Да правите това, от което се чувствате добре и ви носи радост - така генерирате чувството на любов и благодарност, което ви води и привлича хубавите събития в живота.

Това е пътят, а другото са пътечки и би могло да са ни част от живота, но ако ние пожелаем, а не защото ни се казва, че това ще ни отведе някъде напред и ще ни изстреля в някое друго измерение, например.

Още интересно за вас:


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik









Няма коментари:

Публикуване на коментар