Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

четвъртък, 14 юли 2011 г.

Кратък списък с ценни идеи

- Съкровищницата е в самите вас. Обърнете поглед навътре, за да получите отговор на най-съкровените си желая.
- Най-голямата тайна, притежавана от великите хора на всички времена, е тяхната способност да влизат в контакт с подсъзнанието си и да освобождават силите в него. Вие също можете!
- Вашето подсъзнание крие отговора на всички проблеми. Ако преди да заспите си кажете: "Искам да стана в шест часа!", то/подсъзнанието/ ще ви събуди точно на време. Вашето подсъзнание е творец на вашето тяло и то може да ви излекува. Приспивайте се всяка вечер с мисълта за съвършено здраве, и вашето подсъзнание като покорен слуга, ще ви се подчини.
- Всяка мисъл е причина, всяко състояние е следствие.
- Ако искате да напишете книга, прекрасна пиеса, да изнесете хубава реч пред публика, предайте тази мисъл с обич и чувство на своето подсъзнание и то ще реагира по съответния начин.
- Вие сте като капитан, направляваш своя кораб -  той дава правилни заповеди, вие също е нужно да давате правилни заповеди /мисли и образи/ на вашето подсъзнание, което контролира и управлява всички ваши преживявания.
- Не си служете с изрази като: "Не мога да си го позволя." или "Не мога да направя това".  Вашето подсъзнание се подчинява на думите ви и се грижи за това да нямате парите или възможности да направите онова, което искате да направите. Говорете утвърдително: "Мога да направя всичко, чрез силата на моето подсъзнание".  
- Принципът на живота е: Принципът на вярата. Вярата е мисъл в подсъзнанието ви. Не вярвайте в неща, които могат да ви навредят или наскърбят. Вярвайте във възможностите на вашето подсъзнание, да ви излекува, вдъхновява, да ви направи силен и преуспяващ. Нека бъде според вярата ви!
- Променете мислите си  и ще промените съдбата си!
из "Силата на твоето подсъзнание", Джоузеф Мърфи

Още интересно за вас:
Как да се освободим от негативна мисъл
Добър късмет, лош късмет. Кой може да каже?
Формулата за успех на Айнщайн

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik





Няма коментари:

Публикуване на коментар