Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

сряда, 16 март 2011 г.

За правилното разчитане на знаците

 Живяла едно време, много, много отдавна, дълбоко, дълбоко навътре в гората, една лисица. По незнайни причини тя била загубила своите два предни крака. Никой не знаел как, може би спасявайки се от смъртоносен капан. Един човек, който живеел в края на гората, виждал лисицата от време на време и винаги се чудел как тя успява да си набавя храна. Един ден когато лисицата отново била наблизо и той я наблюдавал, се появил тигър. Човекът успял да се скрие набързо. Тигърът държал уловена плячка между челюстите си. Той изял колкото му било достатъчно да се нахрани, а останалото оставил за лисицата.

Отново, на следващия ден, великият Създател на този свят, изпратил храна на лисицата по същия този тигър. Човекът започнал да си мисли: "Щом за лисицата са осигурени грижи по този мистериозен начин и навярно храната е изпратена от  някаква невидима Висша Сила, защо и аз да не седна някъде и да почакам храната ми да дойде сама?”

И понеже той имал безгранична вяра, седнал и зачакал храната си. Но дните отминавали и нищо не се случвало. Човекът започнал да слабее, да губи сили, останал само кожа и кости. Един ден, губейки почти съзнание, той чул, идващ от някъде Глас, който му казвал: "О, ти, който пое по грешния път! Разбери накрая Истината! Ти трябваше да последваш примера на тигъра, вместо да имитираш безпомощната лисица!"

Какъвто и избор да направите, щом след известно време няма резултати и не се чувствате добре - това не е пътят. Въпреки вярата ви, следвате ли чужда цел и посока, това не води до положителни промени... Затова винаги си задавайте въпрос: Щом това, което правя е добро за мен, защо не го чувствам така и не ми носи радост?






Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik








Няма коментари:

Публикуване на коментар